Új trafik nyitása előtt áll? Esetleg lecserélné meglévő rendszerét valamilyen egyszerűbbre?

Nem kell tovább keresnie. A Dohányszoftver, bár egyszerű, nagyon sokféle módon beállítható, a működési környezetnek megfelelően. Szoftverünket a budapesti belvárostól egészen a legkisebb falvakig, számos helyen használják.

 

Mi kell az Ön üzletébe?

PÉNZTÁRGÉP


Van meglévő pénztárgépe? 2000 fő alatti településen, elkülönített helyen működik a trafik üzlete? A pénztárgép a trafikot üzemeltető vállalkozás nevén van?

NEM kell új pénztárgépet vásárolnia, meglévő online kasszájába a dohányforgalmat is felviheti.

Nincs pénztárgépe? Ez esetben mindenképpen új online pénztárgépet kell vásárolnia. Nettó ára 100.000 – 140.000 Ft.

- Ha szeretné a készletnyilvántartó programot és a pénztárgépet összekötni, válasszon Jota típusú pénztárgépet.
- Ha nem szeretné összekötni (mert például számos egyéb terméket is forgalmaz üzletében, amit nem szeretne a készletnyilvántartó programmal kezelni), akkor bármilyen pénztárgépet választhat.

SZÁMÍTÓGÉP


Rendszerünk bármilyen Windows operációs rendszerrel ellátott számítógéppel üzemeltethető.

Ha van működő, megbízható számítógépe, arra nyugodtan telepítheti programunkat. Ha nincs, akkor be kell egyet szereznie (0-150.000Ft).

Telefonáljon, segítünk Önnek a választásban!

VONALKÓDLEOLVASÓ


USB csatlakozóra köthető vonalkód leolvasó (25-30.000 eFt). Javasolt az állványos típus, könnyebb lesz használni. Például Datalogic Quickscan 2120 típus.

Amennyiben Micra Jota pénztárgéppel való összekötést szeretné, szüksége lesz egy másik vonalkódolvasóra is, amit a pénztárgéphez kell csatlakoztatni.

Segítünk a beszerzésében, keressen telefonon.

KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAM


Készletnyilvántartó programunk az NDN Zrt által kiadott minősítési eljáráson hiba nélkül megfelelt.

A rendszer telepítését, oktatását távolról, interneten keresztül végezzük. Szoftverünk többféle konstrukcióban elérhető.

A rendszer működése

Alapesetben a készletnyilvántartó program, és a pénztárgép nem áll egymással összeköttetésben. Így bármilyen pénztárgépet, és bármilyen számítógépet használhat.

Az eladni kívánt termékeket először a vonalkód leolvasó segítségével ki kell vezetni készletről, majd a program által kijelzett végösszeget kézzel be kell ütni a pénztárgépbe.

Ha Önnek Jota pénztárgépe van, szükség esetén meg tudjuk oldani az összekötést. Ekkor a vonalkódolvasóval leolvasott termékről azonnal nyugta készül, nem kell külön kezelni a pénztárgépet és a készletnyilvántartást.

 

Várjuk hívását. Bármilyen kérdés esetén rendelkezésre állunk!