A Dohányszoftver bármilyen Windows számítógépre telepíthető, hardverigénye minimális. Kérdés csak az, hogy elég megbízható-e az Ön számítógépe. Ha Ön hosszú távra tervez, mindenképp új számítógép beszerzését javasoljuk.

Külön értékesítés esetén a számítógépen kell eladni a termékeket, és a pénztárgépbe külön be kell ütni az értékesítési végösszeget (ÁFA gyűjtők szerinti bontásban). Összekötött értékesítés esetén a vonalkód leolvasásakor automatikusan elindul a nyugta is a pénztárgépen. Az összekötés egy kábelt, valamint plusz egy vonalkódolvasót igényel, nagyobb forgalmú dohánybolt (~150eFt/nap fölött) mindenképpen javasoljuk. Összekötött rendszer esetén csak olyan termékeket lehet értékesíteni, amik rögzítve benne vannak a Dohányszoftverben.

Ha össze szeretné kötni a készletnyilvántartó rendszerrel, ahhoz Jota pénztárgép szükéges. Ha csak külön használja, akkor a meglévő pénztárgép megfelelő. Fontos, hogy a pénztárgép a dohányterméket értékesítő vállalkozás nevén legyen.

Az áttelepítés  kb 30 perces  folyamat. Adatmentést készítünk a régi gépről, és átmásoljuk az újra. Kérjük, hogy egyeztessen velünk telefonos időpontot. A távoli segítségre a Teamviewer programot használjuk.

Tekintse meg oktató videónkat. Rendszerünkkel beállíthat egy készletszintet, amit tartani szeretne, és a program automatikusan összeírja az ehhez szükséges rendelési mennyiségeket. ODBE szállítólevél bevételezése is csak néhány kattintás.

Amennyiben minden feltétel megfelel (van internet, számítógép, pénztárgép, üzlet adatai, engedélyei rendben vannak), akkor a telepítés kb 30 percet vesz igénybe.

Kérjük jelezze nekünk, a legtöbb problémára tudunk megoldást adni.